Misschien droom je deze zomer wel van een fantastische vakantie naar het buitenland. Maar stiekem weet je ook dat dit er waarschijnlijk niet in zit. Maar wees niet getreurd, want ook in Nederland zijn er hele mooie plekken te vinden.Goed voorbeeld is de Veluwe. En geloof ons, daar ga je echt geen spijt van krijgen. Dus haal die camper uit de stalling, leg de elektra aan in jouw omgebouwde camper met behulp van camper-elektra.com en regel de laatste zaken. Het is tijd om op reis te gaan. Nog altijd niet overtuigd? Hieronder volgen vier redenen om deze zomer echt naar de Veluwe te gaan.

1.  De prachtige natuur

De Veluwe behoort tot één van de grootste wonderen in Europa. Het is een geliefde bestemming voor veel toeristen. Het is dan toch ook zonde om heel ver af te reizen naar een buitenlands natuurgebied als je één van de grootste parels heel dichtbij kunt vinden? Bovendien zijn er heel veel campings waar je terecht kunt. Deze zijn allemaal op loop- en fietsafstand van de mooiste routes en plekjes. Je zult je dus zeker niet vervelen. De Veluwe is de perfecte bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een actieve vakantie of juist een kindvriendelijke vakantie zoeken. De prachtige natuur is voor iedereen geschikt.

 

Let op: in de Veluwe kan het soms best lastig zijn om de weg te vinden. Daarom is het verstandig om een GPS tracker in de camper te gebruiken.

2.  Er is nog veel meer te beleven

Denk je aan de Veluwe, dan denk je aan de natuur. Maar de Veluwe is nog veel meer dan dat. Er is werkelijk voor iedereen wat te vinden. Van musea tot kastelen en andere leuke activiteiten. Vaak kun je op de camping zelf ook vragen naar leuke activiteiten in de buurt. Het moge duidelijk zijn dat er voor jong en oud wel iets te vinden is.

3.  Het is heel snel te bereiken

De Veluwe is vanuit heel Nederland heel makkelijk en snel te bereiken. Vanuit Groningen ben je met de camper al binnen twee uur op je bestemming. Vanuit Limburg is het zelfs nog veel korter en kan je binnen een uur vakantie vieren. Door de fabelachtige omgeving voelt het wel alsof je een heel eind gereden hebt en in een geheel andere omgeving terecht bent gekomen. Dat maakt de Veluwe zo speciaal. Het gevoel in het buitenland te zijn, zonder dat je hier heel ver voor hoeft te reizen.

 

4.  Veel andere kampeerders

Vooral in de zomer is de Veluwe ongelooflijk populair. Niet alleen bij Nederlanders, maar bij toeristen van over de hele wereld. Dat maakt dat het op de campings gezellig druk is. Leuk om zo nieuwe mensen te ontmoeten en misschien zelfs wel vriendschappen te sluiten.