Efficiënt zakelijk rijden is van groot belang voor ondernemers. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Een manier om dit te bereiken is door middel van supershortlease. Hierbij huur je voor een korte periode een auto, wat vele voordelen met zich meebrengt. In dit blogartikel zullen we de voordelen van kortlopende lease bespreken en waarom supershortlease hierin een goede optie is.

Flexibiliteit

Een groot voordeel van zakelijke shortlease is de flexibiliteit die het biedt. Bij een regulier leasecontract zit je vaak voor een langere periode vast aan een auto, terwijl je als ondernemer soms snel moet kunnen schakelen. Met zakelijke shortlease kun je voor een kortere periode een auto huren, bijvoorbeeld voor een project of tijdelijke werknemer. Dit zorgt ervoor dat je niet vastzit aan een langdurig contract en dus meer vrijheid hebt in je keuzes.

Kostenbesparing

Een ander voordeel van zakelijke shortlease is de kostenbesparing. Bij een regulier leasecontract betaal je vaak een hogere prijs voor een langere periode. Met zakelijke shortlease betaal je alleen voor de periode dat je de auto daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast zijn de tarieven vaak inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dit maakt het een aantrekkelijke optie voor ondernemers die kosten willen besparen.

Waarom kiezen voor supershortlease?

Er zijn verschillende aanbieders van zakelijke shortlease, maar waarom zou je kiezen voor supershortlease? Allereerst biedt supershortlease een ruim assortiment aan auto's, waardoor er altijd wel een geschikte auto te vinden is voor jouw situatie. Daarnaast is het mogelijk om de auto te voorzien van jouw bedrijfslogo, wat zorgt voor een professionele uitstraling. Ook biedt supershortlease de mogelijkheid om de auto te voorzien van extra opties, zoals een navigatiesysteem of winterbanden. Tot slot staat bij supershortlease een persoonlijke benadering en goede service hoog in het vaandel, wat het een betrouwbare partner maakt voor zakelijke shortlease.

Al met al biedt zakelijke shortlease vele voordelen voor ondernemers. Het zorgt voor flexibiliteit, kostenbesparing en een ruime keuze aan auto's. En met supershortlease als betrouwbare partner, is het een aantrekkelijke optie voor ondernemers die efficiënt willen rijden. Dus waarom zou je nog vastzitten aan een langdurig leasecontract? Kies voor zakelijke shortlease en ervaar de voordelen zelf!